Szolgáltatásaink

Az érintésvédelmi felülvizsgálat / hibavédelem azok a műszaki intézkedések összessége, melyek az áramütést akadályozzák meg. Az érintésvédelem a villamos áramütéses balesetek elleni védelemre szolgál.

Ajánlatkérés bővebben

A felülvizsgálatok alapvető célja a villamos berendezések által okozott tűzveszély, ill. robbanásveszély kiküszöbölése. Ezen túlmenően a tűzveszélyt ugyan nem, de balesetveszélyt okozó villamos berendezések kiszűrése.

Ajánlatkérés bővebben

Az emberi alkotások (épületek) villámcsapás káros hatásaival szembeni védelme (élet-, tűz-, vagyon-védelem).

Ajánlatkérés bővebben

Az ország területén működő gázszolgáltató társaságok a gázkészülékek üzembevételét a gázcsatlakozások és a gázkészülékek villamos szakember általi EPH bekötéséhez, illetve a bekötés bizonylatolásához kötik.

Ajánlatkérés bővebben

A villamos kéziszerszámok használatból és elöregedésből eredő hibáinak feltárása. Ezek jellemzően a következők: törött burkolat, sérült szigetelés, törött villásdugó. Ezek a hibák áramütéses balesetet okozhatnak, melyek nemcsak a használó dolgozót veszélyeztetik, hanem a környezetükben tartózkodókat is.

Ajánlatkérés bővebben

Minden villamos berendezést, az ésszerű megvalósíthatóság határain belül, a szerelése alatt és annak befejezése után, az üzemszerű használatba vétele előtt ellenőrizni kell. Az első ellenőrzést az új berendezések szerelésének befejezése után vagy a meglévő berendezések bővítésének, illetve megváltoztatásának befejezése után kell elvégezni.

Ajánlatkérés bővebben

Felvonulási berendezések felülvizsgálata

Ajánlatkérés bővebben

Az 1000 V-nál nagyobb feszültségű villamos berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata és műszeres mérések után, a minősítő irat az MSZ 172/2 és MSZ 1610 szabványsorozat előírásai szerint készül.

Ajánlatkérés bővebben
Regisztráció »

Bejelentkezés

Kérjük, töltse ki  adatlapunkat, így pontos képet kaphatunk az Ön igényeiről!